17 martie 2009

Kinder Surprise în România

Mega Image recidivează şi în acest an şi aduce pe rafturile magazinelor din reţeaua proprie produse Kinder importate din Belgia. Printre ele şi 3-pack-ul de Kinder Surprise cu Monştrii şi Piraţii. Din păcate ar fi două aspecte negative de subliniat aici:
1. Preţul extrem de piperat (11,99 Ron, ceea ce înseamnă că un ou costă 4 RON, în condiţiile în care un Kinder Joy se vinde tot în Mega Image cu 2.31 Ron şi preţul în Belgia al 3-packului este sub 2 Euro, ceea ce înseamnă ca transportul+adaosul au sărit preţul cu 50%). Anul trecut tot în MegaImage (e adevărat, după Paşte) un 3-pack Kinder Surprise cu The Simpsons se vindea cu 6,67 Ron.
2. Marketingul de la MegaImage ar fi trebuit să aducă seria anterioară din Belgia, Looney Tunes Active. Sunt convins că ar fi avut mai mult succes în condiţiile în care Monştrii şi Piraţii se găsesc de mai bine de şase luni în Kinder Joy şi la preţuri mai mult decât rezonabile. În plus, 3-packurile cu Looney Tunes cumpărate de mine în decembrie din Belgia aveau data de expirare septembrie 2009, deci suficient timp ca magazinele din România să lichideze stocurile.
Oricum, felicitări pentru iniţiativă, eu am să aştept până după Paşte cu cumpărăturile, poate se mai domolesc preţurile.


Niciun comentariu: